Over Houthandel Van Tornhout

Over Houthandel Van Tornhout

Nieuwe wind

Houthandel Van Tornhout is de houthandel van de jonge ondernemer Maurits Taelman. Op 1 januari 2014 nam hij de zaak over van de familie van Tornhout. Vastbesloten om er een nieuw, klantgericht  élan aan te geven. En dé houthandel voor u, de vakman, te worden in de regio.

Een hart voor hout

Maurits groeide op tussen de rekken en stapels hout, in een familie van houthandelaars. Daar ontstond zijn liefde voor hout. Na zijn studie handelswetenschappen stond het vast. Het was tijd om zijn eigen houthandel te runnen. En zijn hart voor hout te volgen.                                                                                                                   

Uw project? Wij denken mee!

Naast een hart voor hout, hebben Maurits en zijn team ook een hart voor uw project. Hoe u dat merkt?

Wel, wanneer u ons uw plannen vertelt, dan denken wij meteen met u mee. Wat is het juiste materiaal voor uw project? Welke houtsoort kiest u best? Hoe moet het hout geschaafd of gezaagd worden, om precies te passen? Zo helpen we uw project vooruit.

En dat het vooruit moet gaan, dat spreekt voor zich. Daarom kiest u bij ons uit een groot assortiment hout op stock. Zo kunt u het hout vlot meenemen naar uw atelier. Of stipt laten leveren, natuurlijk. Dan lopen uw werken geen vertraging op.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op . U bent ook steeds welkom in onze toonzaal. We helpen u graag verder.